Εγγραφή στη σελίδα του μαθήματος στο helios

Παρακαλούνται οι φοιτητες που θέλουν να παρακολουθούν το μάθημα και να συμμετασχουν στην αξιολόγηση του μαθηματος, να εγγραφουν, εφόσον δεν έχουν εγγραφεί ήδη, άμεσα στη σελίδα του μαθήματος στο helios στον κωδικο 2284 της ΣΜΜ και να αναλαβουν ομαδική εργασία, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος αξιολογησης.

Παράταση έναρξης μαθημάτων

 Λόγω ετεροχρονισμού της εκκίνησης των εξαμήνων στις Σχολές του ΕΜΠ, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία εκκίνησης του διασχολικού μαθήματος "Περιβάλλον και Ανάπτυξη".

Ομιλία Μ.Δ. Ευθυμίου

Αγαπητοί σπουδαστές η ομιλία της κας Μ.Δ. Ευθυμίου με θέμα "Προσαρμόζοντας τη ζωή σε έκτακτες περιστάσεις. Ένα έπος του ανθρώπινου είδους" είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.blod.gr/lectures/prosarmozontas-ti-zoi-se-ektaktes-peristaseis/

 

Αναβολή μαθήματος 08/03/2023

Ενημερώνονται οι σπουδαστές του μαθήματος, ότι την Τετάρτη 8/3/2023 δεν θα πραγματοποιηθεί μάθημα.

Η διάλεξη με θέμα "Κλιματική Αλλαγή / Επιπτώσεις στην Υγεία" θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Wenex στις 29/03/2023.

Διαγωνισμός Πράσινης Καινοτομίας Mega Green Innovation

O Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΒΕΟ/ΕΜΠ) σε συνεργασία με την εταιρεία προϊόντων ατομικής υγιεινής ΜΕΓΑ Α.Ε.

Έχει ως στόχο τηνενίσχυση και ανάδειξη ιδεών από τον ακαδημαϊκό χώρο που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Απευθύνεται σε φοιτητές και ερευνητές των Πανεπιστημίων της χώρας, συμβάλλοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, στην ενδυνάμωση της συνεργασίας του πανεπιστημιακού κόσμου με τη βιομηχανία.

Η ενεργειακή φτώχεια επιδεινώνει τις συνθήκες ανέχειας για εκατομμύρια νοικοκυριά

Περίπου 31 εκατομμύρια Ευρωπαίοι διαβιούν σε καθεστώς ενεργειακής φτώχειας και δεν μπορούν να κρατήσουν τα σπίτια τους επαρκώς ζεστά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - Πολλοί λένε ότι ο αριθμός υπολείπεται της πραγματικότητα.

Διαβάστε το άρθρο του ΟΤ εδώ