Μαθήματα

Τηλεκπαίδευση: Διαχείριση αποβλήτων και μάθοδοι αξιοποίησής τους

Την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 15:00 έως 18:00 θα διεξαχθεί το τελευταίο μάθημα για το ακ. έτος 2019-2020 με θέμα: "Διαχείριση αποβλήτων και μέθοδοι αξιοποίησής τους".
Το μάθημα θα γίνει εξ' αποστάσεως μέσω webex και οι σπουδαστές θα λάβουν πρόσκληση στο email τους

Τηλεκπαίδευση: Το νέο νομοσχέδιο για το περιβάλλον - περιοχές natura.

Τετάρτη 13.05 από 15:00 έως 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση μέσω webex. Η σχετική πρόσκληση έχει σταλεί στους σπουδαστές του μαθήματος με email.

 

 

Διαδικτυακό μάθημα

Ανακοινώνεται στους σπουδαστές ότι την Τετάρτη 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό μάθημα με θέμα: "Η Απανθρακοποίηση του Ενεργειακού Μείγματος". 

Για τη συμμετοχή σας θα λάβετε πρόσκληση με email. Σχετική ανάρτηση υπάρχει και στη στη σελίδα του μαθήματος στο mycourses.

Διαδικτυακό μάθημα

Ανακοινώνεται στους σπουδαστές ότι την Τετάρτη 01.04 και ώρα 15:00 το μάθημα με θέμα: "Nuclear Energy vs. Conventional Energy Sourses" θα γίνει μέσω τηλεκπαίδευσης. 

Για τον τρόπο παρακολούθησης θα σταλούν αναλυτικές οδηγίες σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στην τηλεκπαίδευση.  

Ανακοίνωση θεμάτων εξαμήνου

Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα θέματα από τη σχετική σελίδα "Θέματα εξαμήνου" και σε περίπτωση όπου ενδιαφέρεστε για την εκπόνηση εργασίας επικοινωνήστε με τον επιβλέποντα.
Σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση επιπλέον θεμάτων.

Αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ – προληπτικά μέτρα λόγω κορονοϊού

Αναστέλλεται από σήμερα, 11 Μαρτίου 2020, για δύο εβδομάδες η λειτουργία του ΕΜΠ, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας που αναφέρεται σε όλες τις δομές των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Διαβάστε ολόκληση την ανακοίνωση του ΕΜΠ εδώ

 

Pages