Νέα & Ανακοινώσεις

Παράταση έναρξης μαθημάτων

 Λόγω ετεροχρονισμού της εκκίνησης των εξαμήνων στις Σχολές του ΕΜΠ, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία εκκίνησης του διασχολικού μαθήματος "Περιβάλλον και Ανάπτυξη".

Ομιλία Μ.Δ. Ευθυμίου

Αγαπητοί σπουδαστές η ομιλία της κας Μ.Δ. Ευθυμίου με θέμα "Προσαρμόζοντας τη ζωή σε έκτακτες περιστάσεις. Ένα έπος του ανθρώπινου είδους" είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.blod.gr/lectures/prosarmozontas-ti-zoi-se-ektaktes-peristaseis/

 

Αναβολή μαθήματος 08/03/2023

Ενημερώνονται οι σπουδαστές του μαθήματος, ότι την Τετάρτη 8/3/2023 δεν θα πραγματοποιηθεί μάθημα.

Η διάλεξη με θέμα "Κλιματική Αλλαγή / Επιπτώσεις στην Υγεία" θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Wenex στις 29/03/2023.

Διαγωνισμός Πράσινης Καινοτομίας Mega Green Innovation

O Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΒΕΟ/ΕΜΠ) σε συνεργασία με την εταιρεία προϊόντων ατομικής υγιεινής ΜΕΓΑ Α.Ε.

Έχει ως στόχο τηνενίσχυση και ανάδειξη ιδεών από τον ακαδημαϊκό χώρο που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Απευθύνεται σε φοιτητές και ερευνητές των Πανεπιστημίων της χώρας, συμβάλλοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, στην ενδυνάμωση της συνεργασίας του πανεπιστημιακού κόσμου με τη βιομηχανία.

Εξέταση Σεπτεμβρίου 2020

Παρακαλούνται οι φοιτητές οι οποίοι θα εξεταστούν σε εργασία στο πλαίσιο του μαθήματος, να λάβουν γνώση του παρακάτω προγράμματος. 

Επίσης γίνεται υπενθύμιση σε όλους τους φοιτητές να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του μαθήματος ατομικά.

Pages